Övrigt

Vi sponsrar Tyresö FF

Tyresö Trafikskola är stolt sponsor till Tyresö FF, som blev årets Idrottsförening 2017!
Är du medlem i Tyresö FF så får du rabatt på paket med körlektioner!

tyresoff

Samarbete med polisen

Tyresö Trafikskola samarbetar med närpolisen i Tyresö och Brottsförebyggande rådet för att minska antalet inbrott i kommunen. De gator som drabbas av bostadsinbrott får tillsyn av Tyresö Trafikskola som då övningskör extra mycket på adresserna, i den mån det är förenligt med körmomenten. De allra flesta bostadsinbrott sker på dagtid när det ofta är tomt i bostadsområdena. Tack för att vi får vara med att göra skillnad!

 

Besök av justitieministern

Vi har haft justitieminster Beatrice Ask på besök på Tyresö Trafikskola! Initiativtagare var Brottsförebyggande rådet i Tyresö som bjöd in i augusti 2010. Flera lokala politiker var med, bl.a. kommunstyrelsens ordförande Fredrik Saweståhl. Intressant att få möjlighet att diskutera utbildningar och verksamheten.

 

Besök av delegation från Indien

Tyresö Trafikskola hade äran att ta emot en delegation från norra Indien. Man diskuterade trafiksäkerhet och utbildning för körkortstagare och gjorde studiebesök via Sveriges Trafikskolors Riksförbund hösten 2005. De personer som var här arbetade på höga politiska poster hade möjlighet att påverka. Vi hoppas att vi kunnat bidra med ideér och inspiration!

Indiendelegation