Intensivutbildning

Intensivutbildning för körkort

Tyresö Trafikskola AB erbjuder intensivutbildning. En intensivutbildning passar dig som har tid och möjlighet att ägna tid åt körkortsutbildningen i princip på heltid under en till två veckor. Intensivutbildningen är ganska tuff, men också spännande och stimulerande för dig som kund. Och framför allt, en intensivutbildning för körkort i på Tyresö Trafikskola ger snabbt resultat!

Boka en Test Intensiv i god tid, så vi kan avgöra om du är har förkunskaperna redan eller behöver komplettera något innan. Testlektionen för intensivkursen är 70 minuter och betalas separat, kostar 1090 kr - härefter lägger vi hela planeringen för dig.

Exempel på en dag under intensivkursen

Under utbildningen varvas teori med praktisk körning.

Vid intensivutbildning planerar vi ofta för två körpass per dag á 70 minuter eller motsvarande.  Detta kan variera något, t.ex. kan körningen bli 105 eller 140 minuter med anpassade pauser. Även Riskettan och halkbanan samt proven planerar vi in via trafikskolan.

Övrig tid läser rekommenderar vi att du jobbar via appen Körkortsboken - den digitala teoriundervisning som är Sveriges Trafikutbildares Riksförbunds bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Man köper ett abonnemang från en månad i appen. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att  skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare.  Vi rekommenderar att du är kvar på trafikskolan och studerar. Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som du undrar över. Boka gärna in teorikursen i samband - den ingår också - i den mån den hinns med!

Intensivkurs

Intensivkursen innehåller 20 körlektioner á 70 minuter. Bokpaket med Körkortsboken, Körhäfte, Vägmärken och Pluggis.

Du är välkommen att vara med på trafikskolans teorikurs för personbil under utbildningens gång utan extra kostnad!

Du behöver ha en god manövreringsförmåga som kunna växla (manuell) och backa.

Riskutbildning, kunskapsprov och körprov

Riskettan och Risktvåan (halkbanan) måste du göra innan kunskapsprovet på Trafikverket, bokas i receptionen i samråd med din trafiklärare.

Vi bokar generellt in dig på kunskapsprov (teoriprov) och körprov på Trafikverket efter den avslutade intensivkursen.

De flesta kan ta sitt körkort efter avslutad intensivkurs. Ibland kan det dock krävas ytterligare lektioner för att få den rutin och kunskap som krävs. Kom ihåg att det är din trafiklärare som gör bedömningen - ha en bra och tidig dialog om hur du önskar lägga upp - så ordnar vi på bästa sätt!

Pris: 22 795 kr

Detta ingår INTE i Intensivkursen:

  • Inskrivning/medlemsavgift, 100 kr
  • Riskettan på trafikskolan, 895 kr
  • Risktvåan / Halkkörning på Gillinge, 2 240 kr  (vardag)
  • Lån av bil vid körprov på trafikverket i Farsta med uppvärmningslektion, 1 995 kr

Avgifterna för Riskutbildningar och Lån av bil som bokas genom trafikskolan betalas före kursstart till trafikskolan. Det är viktigt att alla kursavgifter kommer in i god till oss för att planeringen ska kunna bibehållas. Stäm av med receptionen och trafikläraren om det är den minsta fundering eller osäkerhet! Vi erbjuder Resurs-konto för räntefri avbetalning upp till 12 månader - ansök och få mer information i receptionen.

Kontakta oss för bokning av Test Intensiv!

Lycka Till!

Tyresö Trafikskola AB
Tel 08-742 66 00
Sms 0708 88 64 77