Teoriutbildning

Teorikurser för personbil

Teoristarter - se vår E-handel

Teorikursen ingår i Teoripaket, Startpaket och Utbildningspaket! Om du får förhinder någon kväll går det bra att gå igen vid nästa tillfälle.

Fyra tillfällen - kl. 18.15-20.15 på tisdagar en gång i veckan, Karita är lärare.

Kursen hålls plats på trafikskolan igen! 

Lärare: Karita

Boka via E-handel

Kontakta receptionen för bokning!

Kursmoment

Teorin delas upp i fyra delmoment som trafikläraren går igenom på var och en av de fyra kurstillfällena i form av föreläsning, diskussion med tillfälle att ställa frågor. Ett bra sätt att förstå och ta till sig vad man själv läst och ett ypperligt tillfälle att testa sina kunskaper eller få svar på funderingar.

Kurslitteratur

Vi använder Elevcentralen Köra Bil den bästa digitala teoretiska portalen vi erbjuder. Boken går att läsa och lyssna på digitalt. Det går givetvis att komplettera med traditionellt bokpaket - Körkortsboken och studiehäftet för antingen manuell eller automatväxlad bil.

Till detta övningsuppgifter via webben i första hand för instudering och förberedande för kunskapsprov.

Appen! Körkortsboken från STR Sveriges Trafikutbildares Riksförbund/STR Service AB.

Körkortsboken-appen är STR:s bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att  skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare. Din trafiklärare kan hämta hem dina teori-resultat från appen, och följer du planen som beskrivs i appen så finns det en garanti!

Vi erbjuder också konto hos Inläsningstjänst för att lyssna på Körkortsboken vid köp av Körkortsboken-appen eller Teorikurs, det kostar inget extra!

Läs mer om Anpassade teoriprov på Trafikverkets hemsida.

 

 

Prisexempel

  • Teoripaket med Köra Bil - digital 2 595 kr
  • Startpaket med 5 körlektioner inkl. Teoripaket med Köra Bil 6 995 kr

Fråga oss gärna vidare i receptionen!

Tel 08 742 66 00

sms 0708 88 64 77