Teoriutbildning

Teorikurser för personbil

Teoristarter - se vår E-handel

Teorikursen ingår i våra Utbildningspaket och Startpaket! Om du får förhinder någon kväll går det bra att gå igen vid nästa tillfälle.

Fyra  tillfällen - ofta kl. 17-19 vardagar en gång i veckan med något undantag för skollov eller liknande.

Plats: Tyresö trafikskola, Vintervägen 12, Tyresö.
Lärare: Karita

 

Boka via E-handel

Kontakta receptionen för bokning!

Kursmoment

Teorin delas upp i fyra delmoment som trafikläraren går igenom på var och en av de fyra kurstillfällena i form av föreläsning, diskussion med tillfälle att ställa frågor. Ett bra sätt att förstå och ta till sig vad man själv läst och ett ypperligt tillfälle att testa sina kunskaper eller få svar på funderingar.

Kurslitteratur

Vi använder Elevcentralen Köra Bil den bästa digitala teoretiska portalen vi erbjuder. Boken går att läsa och lyssna på digitalt. Det går givetvis att komplettera med traditionell "pappersbok" - Körkortsboken och studiehäftet för antingen manuell eller automatväxlad bil.

Till detta övningsuppgifter via webben i första hand för instudering och förberedande för kunskapsprov.

Vill du hellre arbeta med övningsuppgifterna på dator på trafikskolan så går det alldeles utmärkt under våra ordinarie öppettider för receptionen. Det är bra om du bokar in tid så vi har en dator ledig för dig.

Elevcentralen Köra Bil - med appen Körkort nu med Elevcentralen från STR.

Vi använder även Elevcentralen Köra Bil i våra teoripaket, Utbildningspaket samt Startpaket.Elevcentralen Köra Bil är Sveriges bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att  skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare. Kombinera med appen Körkort nu med Elevcentralen för bästa resultat via mobil eller läsplatta.

Prisexempel

  • Teorikurs med Elevcentralen Köra Bil inkl. boken digitalt på weben - 2 495 kr
  • Teoripaket med Körkortsfrågor och Bokpaket i pappersformat - 2 495 kr
  • Teorikurs endast - 1 595 kr
  • Körkortsfrågor endast - 495 kr
  • Bokpaket endast - 595 kr
  • Köra Bil Elevcentralen på webben - med Appen för mobilen - utan teorikurs 1 295 kr

Fråga oss gärna vidare i receptionen!

Tel 08 742 66 00

sms 0708 88 64 77